Avalon, genoemd naar een mythisch eiland voor de kust van Zuidwest-Engeland. Het is de laatste rustplaats van Koning Arthur en zijn echtgenote. Het eiland Avalon is ook de oorsprong van het magische zwaard Excalibur. Het mythische eiland is alleen toegankelijk via Glastonbury Gate. Een in nevelen verborgen oord, dat slechts bereikbaar is voor degene die de magische boot kunnen aanroepen en zo het eiland kunnen vinden.

Avalon, een esoterisch eiland in de drukke binnenstad van Roermond, een oase van rust voor degene die de winkel hebben gevonden. De plek waar u beleving kunt hebben van een mythische werkelijkheid, een ongrijpbare, maar duidelijk voelbare energie. Een fijne plek waar u zich kunt opladen door de kracht van kristallen, waarna u zich kunt ontspannen bij de geur van de fijnste wieroken. U zult zich verwonderen over de effecten van de etherische olien en u zult zowaar worden meegevoerd door de diepe tonen van Tibetaanse klankschalen. Een plek waar stromingen elkaar ontmoeten, waar engelen waken over de Boeddha en waar geen verschillen, maar overeenkomsten zijn. Een plaats in de stad waar u de allermooiste handgemaakte sieraden met edelstenenkunt vinden voor uw geliefde of uzelf. Op slechts een steenworp afstand van het sfeervolle Munsterplein vindt u de fascinerende wereld van Avalon! Een selectie van producten kunt u bekijken op de website. Het assortiment is opgedeeld in de volgende productcategorien: Klankschalen & Boeken, Sieraden & Kristallen, Etherische Olie & (Tibetaanse) Wierook, Boeddha & Bronze Art en Engelen. Mooie aparte kadootjes.

Heeft u vragen of wilt u advies? Laat dan uw bericht achter op het contactformulier of neem contact op met Jacqueline van Loon.