Heleen Meering

Reading / Healing a.d.h.v. intutief schilderen

Waarom een healing, reading en/of coaching door mij, Heleen Meering? Een behandeling bij mij zet je lichaam aan tot herstel op fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel gebied. Via mijn behandelmethode krijg je meer inzicht in bijvoorbeeld oude patronen, overtuigingen en verstoringen op de familielijn. Deze mogen vaak worden opgeruimd vanuit de bron waar ze zijn ontstaan. Ook word je je bewust van je eigen opgebouwde beschermingsmechanismen.

Via Art & Soul Healing krijg je meer inzicht in jezelf en kom je (weer) bij je kern, je wordt wie je werkelijk bent!

Wil je meer inzicht in jezelf, een situatie of probleem, ben je hooggevoelig, heb je fysieke klachten, wat zijn oude patronen en wat is je ware zelf, hoe kom je weer bij de kracht die je diep vanbinnen voelt?

Heleen geeft aan de hand van een kleine schildering een reading/healing, waarbij ze invoelt op de kleuren en vormen die jij in enkele minuten op het doek zet. Hiervoor hoef je niet te kunnen schilderen.

Door de uitleg, die komt vanuit helder voelen en weten, gaat het geschilderde voor je leven. Uiteraard neem je de schildering mee naar huis, en kan doordat je er regelmatig naar kijkt nog geruime tijd zijn werk doen.

Een kort consult duurt ongeveer 30 minuten en de kosten zijn 15,- (incl. schildering).

Ook is een kort consult een mooie gelegenheid om een indruk te krijgen hoe een cursus eruit ziet. Kijk hiervoor op de site bij Heleen.

Wil jij weten wanneer Heleen haar readingen geeft bij Avalon Roermond, kijk dan op de kalender onderaan bij de homepagina van deze site, en neem even contact met ons op: 0475-215151