Wilma

Kaartreadingen: Lenormand/Tarot/Engelen van Wilma

Lenormand

  • Heb jij ook vragen die steeds terug blijven komen?
  • Zijn er problemen waar je steeds tegenaan loopt?
  • Wil je meer inzicht in een situatie qua werk, financiën, relatie, kinderen?

Neem dan een verhelderend consult met de Lenormandkaarten.

Een consult kan vanaf: 30 min. € 15,- / 60 min. € 30,-

Tarot

Een tarotconsult geeft inzicht in blokkades, vaste patronen en valkuilen of je schaduwkant die jou belemmeren om jezelf volledig tot uitdrukking te brengen. Hierdoor kunnen dan weer gezondheidsklachten ontstaan.

Het doel van de tarot is ook niet zozeer het voorspellen van de toekomst, maar vooral om inzichten te krijgen in je eigen, vaak ingewikkelde levensprocessen. Je kunt de tarot aanspreken als je inzicht wilt hebben over zaken die te maken hebben met relatie, werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling.

Tarot kan ook helpen als jezelf vastzit of het gevoel hebt niet vooruit te komen, problemen met je kind, bij een burn-out, moeheid, of depressie.

In een persoonlijk gesprek gaan we dan ook in samenspraak op zoek naar een antwoord op jouw vraag met behulp van de getrokken kaarten. Indien gewenst kunnen we samen aan die verandering werken in een vervolgtraject, zodat je gemotiveerd blijft. Dit versterkt het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen maar begeleidt en ondersteund wordt.

Wil je ook een een verhelderend tarotconsult? Bekijk de pagina Oos Spirit Praktijk voor de mogelijkheden. Indien je niet in de mogelijkheid bent om naar mij toe te komen dan kun je ook een afspraak maken voor een telefonisch consult te laten plaatsvinden.

Tarotkaarten zeggen jou nooit wat jij moet doen en wat je moet laten. Jij bent zelf verantwoordelijk en de regisseur van je eigen leven. De tarotkaarten kunnen je helpen om inzicht te krijgen, maar als jij er niet aan wil werken gebeurt er niets en zal er geen verandering komen.

Een uitgebreid consult duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.

Wil jij weten wanneer Wilma readingen geeft bij Avalon Roermond, kijk dan op de kalender onderaan bij de homepagina van deze site, en neem even contact met ons op: 0475-215151